Wapeningsstaal

Wapeningsstaal

Nota Wapeningsstaal: kwaliteit voor een scherpe prijs!

In 1971 begint T. Nota sr. met een ijzervlechtbedrijf in Bolsward. In de loop der jaren groeit Nota Wapeningsstaal al snel uit naar een bedrijf met circa 20 ijzervlechters. Vanuit Bolsward wordt hard gewerkt aan de betonwapening voor zowel kleine als grote infra projecten in Noord-Nederland.

Het knippen en buigen van de wapening wordt dan nog nog op de bouwlocatie uitgevoerd. In de jaren 90 werd er een kleine knip- en buiglocatie opgezet in Sneek. Van hieruit wordt het wapeningsstaal geknipt en gebogen en geleverd naar diverse projecten. Niet alleen in Friesland maar in heel Noord-Nederland. Om sneller en effici├źnter te werken wordt ook begonnen met het prefab lassen van wapening voor deze projecten.
Inmiddels levert en werkt  Nota Wapeningsstaal mee aan projecten in het hele land.

Nieuwe productiehal in Bolsward

In 2001 verrijst er een nieuwe wapeningscentrale met een productiehal van 1200 m2 in Bolsward. Vanuit deze nieuwe locatie worden diverse betonfabrieken en bouwlocaties van wapeningsstaal voorzien.

Door de groeiende vraag naar prefab constructies wordt in 2012 nog eens 1800m2 productie ruimte bijgebouwd. Vanuit hier worden steeds grotere en complexere prefab -elementen aan diverse betonfabrieken en bouwlocaties geleverd. Door middel van onze ruime ervaring en veel kennis gecombineerd in een goede werkvoorbereiding kunnen wij U overal mee van dienst zijn.

Bekijk hier onze nieuwste dubbelbuiger machine om u nog beter van dienst te zijn.

Wapeningsstaal in beeld

Een kijkje in onze produktiehal (geluid is uitgezet).

Zoekt u de juiste partij?

Bent u op zoek naar de juiste partij voor het leveren van wapeningsstaal in de beste kwaliteit en tegen concurrerende prijzen?

NOTA LEVERINGSPROGRAMMA

Nota Wapeningsstaal BV levert diverse prefab wapening voor Utiliteitsbouw, Weg en waterbouw of Woningbouw. Ook particulieren en bouwmarkten kunnen bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan nu naar 0515 576866.
Scroll naar boven