Stuur een mail
0515-576866

Wapeningsstaal

Wapeningsstaal

Nota Wapeningsstaal: kwaliteit voor een scherpe prijs!

Het is inmiddels alweer meer dan vijftig jaar geleden dat in 1971 T. Nota sr. is begonnen met een ijzervlechtbedrijf in Bolsward. In de loop der jaren groeide Nota Wapeningsstaal al snel uit naar een bedrijf met circa 20 ijzervlechters. Vanuit Bolsward wordt gewerkt aan de betonwapening voor zowel kleine als grote infra projecten in Noord-Nederland.

Het knippen en buigen van de wapening werd in die tijd nog op de bouwlocatie uitgevoerd. In de jaren 90 werd er een kleine knip- en buiglocatie opgezet in Sneek. Van hieruit werd de wapening geknipt en gebogen en geleverd naar diverse projecten, niet alleen in Friesland maar in heel Noord-Nederland. Om sneller en efficiƫnter te werken werd ook begonnen met het prefab lassen van wapening voor deze projecten.

Nieuwe productiehal in Bolsward

In 2001 werd er een nieuwe wapeningscentrale met een productiehal van 1200 m2 in gebruik genomen. Vanuit hier werden diverse betonfabrieken en bouwlocaties van wapening voorzien.

Door de groeiende vraag naar prefab constructies werd in 2012 1800m2 productie ruimte bijgebouwd. Vanuit hier worden steeds grotere en complexere prefab -elementen aan diverse betonfabrieken en bouwlocaties geleverd. Door middel van ruime ervaring en veel kennis gecombineerd in een goede werkvoorbereiding kunnen wij U overal mee van dienst zijn.

Wapeningsstaal in beeld

Een kijkje in onze produktiehal (geluid is uitgezet).

Zoekt u de juiste partij?

Bent u op zoek naar de juiste partij voor het leveren van wapeningsstaal in de beste kwaliteit en tegen concurrerende prijzen?

NOTA LEVERINGSPROGRAMMA

Nota Wapeningsstaal BV levert diverse prefab wapening voor Utiliteitsbouw, Weg en waterbouw of Woningbouw. Ook particulieren en bouwmarkten kunnen bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan nu naar 0515 576866.
Scroll naar boven